VIZITEAZA GALERIA DE IMAGINI
VIZITEAZA GALERIA DE IMAGINI
Fitness, sauna, jacuzzi, masaj

Relaxarea activă prin sport reprezintă cea mai simplă cale de a recrea legătura armonioasă între trup, minte si spirit.
La sala de fitness, situata la nivelul sase al hotelului Racova, orele de fitness se adresează tuturor celor care doresc să-si tonifice principalele grupe musculare cu ajutorul greutătilor si al echipamentelor specifice.
Pentru a primi energie, e necesară o eliberare de energie. Regenerator de optimism, exercitiul fizic constituie un punct de început pentru a dezvolta fortă si un respect de sine ridicat.

Când te confrunti cu o zi mai agitată si senzația de oboseală te copleseste, răsfată-te cu o baie de aburi fierbinte la sauna salii de fitness. Vechi mod de relaxare, sauna este si în prezent o terapie cu efect calmant pentru simturi. Căldura uscată care se formează în cabina de lemn accelerează pierderea de apă din organism, favorizând arderea coloriilor în exces si eliminarea toxinelor. În acest mediu de foc, corpul îsi recapătă vitalitatea, iar spiritul buna dispoziție.

Sedintele în jacuzzi sunt ideale pentru tonifierea tesuturilor si a muschilor si conferă un aspect sănătos pielii. În plus, sunt benefice pentru sistemul digestiv, precum si pentru cel respirator. O baie în jacuzzi relaxează atât trupul, cât si mintea, iar somnul după o baie in jacuzzi devine mult mai odihnitor.
Petreci timpul într-o ambiantă plăcută, îti recapeti energia si te încarci cu optimism.
Sănătate si relaxare într-un singur cuvânt: jacuzzi.