VIZITEAZA GALERIA DE IMAGINI
VIZITEAZA GALERIA DE IMAGINI
HOTELUL RACOVA

           Deschis în anul 1972, Hotelul Racova este situat in piata civica a orasului Vaslui, oras capitala a judetului Vaslui. Hotelul, de trei stele, este construit intr-o arhitectura clasica, specifica perioadei in care a fost inaugurat. Hotelul Racova îşi merită  din plin  reputaţia datorită calităţii şi diversităţii serviciilor oferite.     
           Acesta oferă camere elegante, un restaurant in stil clasic unde se poate servi si mic dejun tip bufet si un pub autentic irlandez, The Dublin Irish Pub.  În incintă mai există o sala de conferinte, cu o capacitate de 35 de locuri, si o sală de fitness. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit.   Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobră dar în acelaşi timp caldă precum şi dotările de excepţie sunt, în mod cert, motive suficiente pentru a susţine cele trei stele înscrise pe frontispiciul hotelului. Ceea ce ne interesează, în primul rând, este garanţia confortului Dumneavoastră,  ospitalitatea fiind lucrul la care ne pricepem cel mai bine şi care înseamnă servicii de înaltă calitate, eleganţă şi discreţie.
          Hotelul Racova are 144 de locuri în 72 de spatii de cazare, structurate în 35 de camere cu pat matrimonial, 35 de camere cu doua paturi si doua apartamente.  Toate camerele au aer condiţionat, telefon, mobilier elegant, minibar si TV color cu programe transmise prin cablu. Toate băile sunt dotate cu o cadă şi un uscător de păr.
          In restaurantul clasic Racova, de 150 de locuri, se pot servi diverse preparate culinare din bucătăria romaneasca traditionala cat si din cea internaţională, într-o atmosferă elegantă. Ambianţa deosebită şi serviciul ireproşabil constituie o ofertă excelentă pentru prânz, cină, nunti, cocktailuri sau recepţii.
          Restaurantul este situat la mezanin si este deschis  zilnic  intre orele 06:30 – 23:00.
      Oaspeţii au la dispozitie o sala de fitness bine echipata dotata cu sauna si cada de hidromasaj.
          Daca poposesti in centrul Vasluiului, la hotel Racova, vei descoperi minunile unui pub autentic irlandez, The Dublin Irish Pub.
          Hotelul Racova este la mai putin de o ora cu maşina ( 75 km ) de oraşul Iasi, situat in nord, oras unde exista aeroport international cat si la aproximativ o ora si jumatate de orasul Bacau ( 85 km ), situat in vest, unde exista aeroport international. Hotelul se află la doar 2 km de gara Vaslui, adică la 15 minute de mers pe jos.
          Este strict interzis accesul cu animale de companie cu exceptia persoanelor cu handicap insotite de astfel de animale. Achitările se pot face in numerar sau cu cărţi de credit VISACARD, EUROCARD sau MasterCard.

MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE SI TURISMULUI

CERTIFICAT DE CLASIFICARE NR. 2274/1345 BUCURESTI 17.11.2010

BREVET DE TURISM NR.9268 BUCURESTI 10.11.2004