VIZITEAZA GALERIA DE IMAGINI
VIZITEAZA GALERIA DE IMAGINI
The Dublin Irish Pub - un pub autentic irlandez

Daca poposesti in centrul orasului Vaslui, la hotel Racova, vei descoperi minunile unui pub irlandez, The Dublin Irish Pub. Vei cunoaste veselia si distractia adevarate alaturi de prietenii cei mai buni ai relaxarii: berea Guinness, bucatarie traditionala irlandeza, jocul de darts si o atmosfera unica.

O bãuturã relaxantã la sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, o întâlnire de succes, sau un draft de bere Guinness, ca un preludiu al unei seri irlandeze, vã vor convinge cã inima hotelului nostru este The Dublin Irish Pub.

Într-un ambient autentic irlandez, intr-o lumina intimã şi în sunetul placut al unei muzici de calitate, ne alintãm distinşii oaspeţi cu preparate traditionale irlandeze si cu inegalabila bere Guinness.

The Dublin Irish Pub este alegerea excelenta pentru a incepe seara si pentru a o continua in cel mai placut mod cu putinta. Dublin Irish Pub are 70 de locuri si este deschis zilnic intre orele 8:00 si 02:00. Terasa The Dublin Irish Pub este disponibila doar in sezonul cald si are acelasi program de functionare ca si pub-ul.

     sau   www.irishpubvaslui.ro